Weekendje weg in Winterswijk

Heb je zin om binnenkort op pad te gaan? Boek dan eens een weekendje weg in Winterswijk. Bij Bed & Breakfast de Schoppe overnacht je in een sfeervolle kamer. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. In de omgeving van de B&B zijn veel mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes.

De mogelijkheden van een weekendje weg in Winterswijk

Bij een weekendje weg in Winterswijk biedt Bed & Breakfast de Schoppe verschillende mogelijkheden. ‘De Schoppe’ is een sfeervolle gerenoveerde schuur en bestaat uit vier slaapkamers met een privé badkamer, een gezellige woonkamer en een keuken. Je kan één van deze kamers boeken, maar het is ook mogelijk om de gehele accommodatie te boeken. Dit is ideaal als je met een groep van maximaal 8 personen een weekendje weg wil. ‘De Schoppe’ ligt midden in de natuur. Je ziet hier het typische coulisselandschap dat gevormd is door de boeren, maar er zijn ook enkele natuurreservaten waar de natuur nagenoeg onaangeroerd is. Natuurliefhebbers zullen genieten van het wisselende landschap tijdens een fietstocht of een lange wandeling. In de omgeving van ‘de Schoppe’ zijn tevens mooie plaatsen te vinden. Je kan bijvoorbeeld een dagje het centrum van Winterswijk, Eibergen, Groenlo of het Duitse Vreden verkennen. Dankzij de ligging van onze Bed & Breakfast kun je diverse activiteiten ondernemen in de natuur en in de dorpen en steden.

Hoe kun je een weekendje weg in Winterswijk boeken?

Je kan een weekendje weg in Winterswijk boeken door op het kopje ‘Kamers’ in het menu te klikken. Vervolgens selecteer je een kamer en je vult alle vakken in. Als je alle stappen doorloopt heb je de gewenste kamer geboekt. Je kan uiteraard ook contact opnemen met Bed & Breakfast de Schoppe. Ons telefoonnummer is 06 – 53 73 76 25 en ons e-mailadres is info@bedandbreakfastdeschoppe.nl.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED