Over ons

Wij, Erik en Christel hebben elkaar leren kennen in 2014. Waar Erik vanaf 1988 woont aan de Zwilbroekseweg, is Christel er in 2015 komen wonen. Met onze 6 kinderen vormen we een samengesteld gezin. Beiden zijn we ondernemende, actieve, verzorgende en sociale mensen.

Mede geïnspireerd door het tv programma Bed & Breakfast, werkloosheid van Christel, een Schoppe vol rotzooi (doorn in het oog) en uitvliegende kinderen is het idee geboren om samen een Bed & Breakfast te beginnen. Erik voor de bouwkundige en organisatorische taken en Christel voor de details en verzorging.

Na ruim anderhalf jaar van plannen maken, ideeën opdoen, vergunning regelen, bouwen, stylen en inrichten gaan we op Goede Vrijdag 30 maart het avontuur aan. Dan opent Bed & Breakfast de Schoppe haar deuren.

De Schoppe ontleent haar naam aan de typische Achterhoekse benaming voor schuur. De Schoppe werd vroeger gebruikt voor veeteelt, opslag van hooi, stro, paard en wagen. Daarnaast was het ook de werkplaats van de boer, om er kleine klussen en onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Heden ten dage is de Schoppe verbouwd tot een Bed & Breakfast. Voorzien van drie ruime luxe slaapkamers op de begane grond en één studio op de verdieping.

Authentieke details zoals gebinten, gezaagde sporenkap, stalraampjes en staldeuren zijn behouden gebleven.

De kamers variëren van 16 – 24 m2 vloeroppervlak. Alle drie de slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van een eigen luxe badkamer met toilet, vloerverwarming, koffie en thee faciliteiten, zithoek, wifi en tv. De studio op de verdieping is voorzien van een eigen luxe badkamer met toilet, koffie en thee faciliteiten, zithoek, weids uitzicht en wifi.

Daarnaast beschikt de Schoppe over een grote gezellige woonkamer waar het ontbijt met streekproducten geserveerd wordt. De ruimte is zeer geschikt om te ontspannen of een boek te lezen bij de ouderwetse potkachel.  Buiten zijn er diverse terrassen aangelegd om te relaxen, te genieten van de natuur en zon.

We heten jullie van harte welkom in ons Bed & Breakfast ‘de Schoppe’ en wensen jullie een ontspannen en relaxt verblijf toe.

Uw gastheer Erik en gastvrouw Christel.

 

Wees welkom!

de Schoppe’ inspireert en ontzorgt, ze opent de grens tussen het stadsleven en het buitenleven, in de vorm van een laagdrempelige, persoonlijke en zeer gastvrije uitvalbasis, voor een levens verrijkende ervaring dankzij de regionale omgeving. Rust en ruimte zorgen voor een optimale ontspanning en creëren een gevoel van vrijheid. ‘de Schoppe’ staat voor betrouwbaarheid en heeft respect voor mens, milieu en maatschappij.

‘de Schoppe’ is een herkenbaar en authentiek bed & breakfast gelegen op een prachtige en unieke locatie direct aan het Zwillbrocker Venn en streeft naar een uitstraling die gekenmerkt wordt door herkenbaar, eigentijds interieur passend bij de regionale omgeving. De beleving staat centraal en kwaliteit voorop. Door ecobewust te zijn, duurzamer te denken en te handelen door onder andere zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met de energie die we verbruiken houden we rekening met het mens, milieu en maatschappij en investeren we in een schonere toekomst.

~ Natuurlijk de Schoppe ~

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED