Wat vinden onze gasten?

Schrijf een recensie
Selecteer taal
Bekijk ook geschreven reviews
Marleen korporaal & Aad Loppersum

Prachtige en sfeervolle B&B. De potkachel brandde bij aankomst in de gemeenschappelijke ruimte wat al direct een warm welkom gevoel gaf. De kamers zijn zeer goed! Alles aanwezig, goede bedden en heerlijk schoon. Fijne badkamer ook. De gastvrouw en gastheer zijn super vriendelijk. Al met al een absolute aanrader!

Beoordeeld op: 29 november 2021
Erwin Dijkerman

Erwin en Sander
Wauw wat was het fijn in B&B De Schoppe. Christel wat heb jij jouw B&B goed voor elkaar. Alles klopt; de ligging, de uitstraling, de sfeer, de inrichting, de indeling … Alles! Als klap op de vuurpijl het ontbijt: overweldigend, super vers en eerlijke producten. Wat een leuke presentatie ook. Deze B&B is een echte aanrader. Alle lof voor de eigenaren, zij maken dit alles waar. Ook voor ons een dikke 10!
Beoordeeld op: 16/17 oktober 2021

Beoordeeld op: 2 november 2021
Jet en Rob

Gewoon top. Gastvrije ontvangst, mooie kamer, prima bed en sanitair, raam met hor, gezellige gemeenschappelijke ruimte met lekkere stoelen, radio en drankjes.
Heerlijk om een nieuwe dag te beginnen met een zeer gevarieerd en lekker ontbijt. Prima verzorgd allemaal Erik en Christel!

Beoordeeld op: 26 oktober 2021
Marjon en Claudia

Wat een geweldige B&B. Hele fijne kamer en een super ontbijt! De sfeer, gastvrijheid (incl Barry) en service zijn geweldig, zeker een aanrader. En voor ons voor herhaling vatbaar.
Een dikke 10

Beoordeeld op: 20 oktober 2021
Marrie en Carrie

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in B&B de Schoppe! Een geweldige plek om onze 45-jarige vriendschap te vieren! Het was top!
Supergezellige eigenaren, die er alles aan doen om je helemaal in de watten te leggen! Heerlijke locatie, geweldig ontbijt, topbedden en veel gezelligheid! Een dikke aanrader! We hebben ook enorm gelachen met elkaar!
Heel erg bedankt voor alles!!!

Carrie en Marrie

Beoordeeld op: 20 oktober 2021
Elly Blom

Beste Erik en Christel

Wat hebben we genoten in jullie fantastische B&B, wat een heerlijk plekje! Aan alles is gedacht,en zo schoon en knus, je voelt je gelijk thuis.
En niet te vergeten het heerlijke, uitgebreide verwen ontbijt, wat maak jij er een feestje van Christel.
We geven jullie een dikke 10!
Ook jullie gastvrijheid en advies, top hoor!
Kortom echt een aanrader, we hebben nog nooit zo”n mooie B&B gehad.

Lieve groetjes
Dita en Egbert
Dennis en Elly

Beoordeeld op: 18 oktober 2021
Paul en Elske

Zeer sfeervolle en prettig ingerichte kamer met overheerlijk ontbijt. Wij hebben daar twee nachten heerlijk geslapen en in de omgeving gewandeld. Van harte aanbevolen!

Beoordeeld op: 17 oktober 2021
Ad en Marga Mulders

Onze versnipperde vakantie bracht ons bij De Schoppe. Wat een prachtige accommodatie, gezellige mensen en heerlijke kamer.
Met heel veel gevoel voor stijl en warmte is het verreweg de mooiste B&B die we tot nu toe hebben bezocht.
Het ontbijt was fantastisch. Het scheelt je en lunch, zo uitgebreid en compleet.
De Schoppe staat nu al op ons lijstje om nog een keer te bezoeken. Erik & Christel, fantastisch!!

Beoordeeld op: 25 september 2021
Araceli en Ton

Gezellig, landelijk, heerlijk rustig, heel schoon, heel compleet, fijn parkeren, sterke wifi, de geur van vers zelfgebakken brood en vers geperste vruchtensap, de lieve gastvrouw en gastheer. Niets op aan te merken. Zeker een aanrader als je even tot rust wilt komen, wilt wandelen, wilt fietsen in die regio.

Beoordeeld op: 23 september 2021
Fam. van Hooijdonk

Een 5 daags verblijf in jullie B & B was perfect ,de ontvangst en de verzorging van het ontbijt en de kamer was geweldig .
Door het mooie weer hebben wij mooie fietstochten door de Achterhoek gemaakt.
Bedankt voor jullie gastvrijheid

Beoordeeld op: 20 september 2021
Herman en Charlotte

Een tien met een knuffel hadden we willen zeggen maar gezien de corona regels kan dat niet dus dan toch maar een tien met een griffel. De Achterhoek evenals De Schoppe zijn een verrukking. Erik en Christel prima leu maar het ontbijt is helemaal top. Bij het ochtendgloren loopt Christel zich het vuur uit de sloffen om haar gasten een heerlijk ontbijt voor te toveren. Zelfgebakken brood en gebak, vers geperste sappen, eitjes van eigen erf, dit alles smaakvol opgemaakt. Een tien!

Beoordeeld op: 20 september 2021
Geraldine en Wim Woestenenk

We hebben genoten in juliie  prachtige B&B zag er erg mooi uit allemaal en het ontbijt was in een  woord geweldig .                                                              Erik en Christel weten  hoe je het mensen naar de zin moet maken.

Beoordeeld op: 20 september 2021
Sandra en Rob

Een geweldige locatie! Erik en Christel zijn zeer vriendelijk!(en de hond Barry niet te vergeten;)) Wij hebben geslapen in kamer nr 4, prachtig ingericht en mooi afgewerkt tot in de details! Heerlijk dat er zelfs een zeeppomp in de douche was met doucheschuim en shampoo, een heerlijk extraatje! En dan het ontbijt..wat een feestje elke morgen! Zoveel liefde wat hierin gestopt wordt..dat proef je. Complimenten voor alles Erik en Christel en wij hopen dat als we ooit e-bikes aanschaffen we bij jullie nog eens mogen belanden!

Heel veel groetjes uit Limburg!

Beoordeeld op: 12 september 2021
Erik en Linda

In één woord geweldig. Het ziet er allemaal zeer verzorgd uit. Zeer uitgebreid ontbijt. Aardige mensen, en dit alles in een mooie omgeving.

Beoordeeld op: 4 september 2021
Jeroen & Rosita

5 nachten in gebint V verbleven, erg sfeervolle kamer!

Mooie ruime kamer, goed bed, eigen badkamer, alle sfeervol ingericht! Zelfs horren aanwezig.

Aparte ontbijtruimte, waar je ook gewoon kan zitten om evt te lezen ofzo.

Ontbijt is zeer uitgebreid, met vers gebakken brood, smoothie, yoghurt/fruit, ei, beleg, eigenlijk teveel om op te noemen. Je mag zelfs een broodje meenemen voor de lunch.

Als ik dan iets moet benoemen wat ik miste dan zou dat een eigen koelkastje zijn, zodat je toch wat drinken koud kan zetten.

(opmerking Erik & Christel: in de algemene ruimte staat een gevulde koelkast  voor gebruik of om er zelf wat in te zetten )

Beoordeeld op: 31 augustus 2021
Jean & Elisabeth

Absolute aanrader in de een sfeervolle entourage.

Beoordeeld op: 29 augustus 2021
Patrick en Chantal

Gastvrij en vriendelijk.

Mooi verblijf en een heerlijk ontbijtje.

Mooie omgeving aanrader!!

Beoordeeld op: 14 augustus 2021
Teus en Lia

Van 9 tot 11 augustus 2021 twee nachten mogen logeren in het kippenhok.
Sfeervol ingericht en tot in de puntjes verzorgd.
Een prachtige plek om even heerlijk te onthaasten in de Achterhoek waar het fijn fietsen is.
Compliment voor Erik en Christel voor de gastvrije ontvangst en alle goede zorgen.

Beoordeeld op: 14 augustus 2021
Ron en petra

Nu op weg naar huis. Wat hebben we genoten van de super mooie b&b. Alles was in een woord geweldig de kamer, het ontbijt, de gastheer en gastvrouw.

Ook de omgeving is ontzettend mooi. Veel mooie fietsroutes gemaakt.

Een dikke 10 van ons, Ron en Petra

 

 

Beoordeeld op: 11 augustus 2021
Gerda nagel

We waren hier met vrienden , we hebben het heerlijk gehad . Prachtige B&B ,heerlijk ontbijt ,mooie omgeving om te fietsen en vriendelijke gastvrouw en gastheer . Het is een aanrader .

Beoordeeld op: 9 augustus 2021
Karin en Patrick

Wat een heerlijke stilte, rust en ruimte om ons heen.
Echt weg van alle dagelijkse prikkels. het kippenhok was tot de puntjes volledig. ( gelukkig geen tv, maar een radio).
De omgeving zeker een aanrader voor fietsers en wandelaars die van de natuur houden.
Informatie hierover aanwezig, wat je ook kunt meenemen.
Even heerlijk tot elkaar komen in deze prachtige omgeving.
Bedankt!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeeld op: 6 augustus 2021
Feiko en Jenny

Wij hebben een hartstikke leuk verblijf bij de Schoppe gehad in Gebint IIII. Zeer comfortabel en alles was aanwezig in een hele mooie sfeer! Het ontbijt was voortreffelijk! We hebben ook heerlijk even buiten kunnen zitten op het mooie terras speciaal voor de gasten.

Beoordeeld op: 1 augustus 2021
Saskia ede Vries en Elly Fritz

Wij hebben het als héél gastvrij en prettig ervaren. Het kippenhok was top. Alles erop en eraan. Prachtige omgeving in het Achterhoekse 💥☀️😎 Wij hebben enorm genoten 🍀 Dag van vertrek nog een E-Chopper gehuurd en het landschap nóg intenser in ons opgenomen 💥 Het is voor herhaling vatbaar.

Beoordeeld op: 24 juli 2021
Tjikke Hooghiemster

2 nachten gelogeerd in het kippenhok. Heerlijk privé, fijn buiten kunnen zitten met een fantastisch uitzicht.
Heel gastvrij ontvangen, tips voor een wandeling, een heerlijk ontbijt, kortom we hebben genoten
Gr Tjikke en Japke

Beoordeeld op: 19 juli 2021
Henri en Annemiek Zwartkruis

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad bij Erik en Christel.
Mooie B&B, alles was perfect, de kamer, het ontbijt.
Zeer gastvrij, voelde je erg welkom bij jullie.
Echt een aanrader, een 10+!!

Beoordeeld op: 19 juli 2021
Karin en Kees

Wat wij vooral ook heel fijn vonden was de gemeenschappelijke ruimte waar je kon lezen of een spelletje doen.
Ook de tuin is een heerlijk onderdeel van de B&B, jammer genoeg zat het weer niet helemaal mee om daar veel te zitten.
Het bed slaapt fijn, de badkamer is wat aan de kleine kant, maar de douche was prima. ( wij houden van iets meer ruimte in de badkamer).
De B&B ligt heel landelijk en je kunt er prachtig fietsen. En het ontbijt is super!!!

Beoordeeld op: 7 juli 2021
Peter en Mieke

“De Schoppe” is zeker een aanrader.
We werden vriendelijk welkom geheten. De B&B ligt mooi landelijk en straalt rust uit.
Alles is schoon, fijne bedden en douche.
Het ontbijt is voortreffelijk, heerlijk.
Zeker de moeite waard om hier te overnachten, mocht je in de Achterhoek willen verblijven.

Beoordeeld op: 30 juni 2021
Ineke van Pelt

Een oase van rust ‘overviel’ ons bij aankomst bij de Schoppe in Meddo. De kamers in de vakkundig verbouwde schoppe waren keurig netjes en er ontbrak werkelijk niets. Zaken zoals een haarföhn, een lampje voor als je ’s nachts naar het toilet moet, een waterkoker om thee/koffie op de kamer te zetten. Fijne bedden, goede douche. Alles tot in de puntjes verzorgd. ’s Morgens het ontbijt was een enorme verrassing: zoveel lekkers met zorg bereid: zelfgebakken brood, streekproducten, vers eitje. Heerlijk! Toen wij verdwaald waren en ’s avonds om negen uur nog niet terug waren, kwam de eigenaar ons met de auto ophalen en aangezien de restaurants in de omgeving dicht waren, werd er voor ons nog een maaltijd bereid bij terugkomst. Kortom: het was fantastisch. Zeker een plek om terug te komen.

Beoordeeld op: 13 juni 2021
Herman en Nel

Goed verzorgde en schone kamer met uitstekende bedden en goede voorzieningen. Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. Wij hebben genoten van de stilte! Het ontbijt was super, meer dan voldoende en zeer gevarieerd. Een aanrader!

Beoordeeld op: 12 juni 2021
Rita

Wij hebben t erg leuk gehad .  Alles keurig voor elkaar.  En heerlijk schoon . Super ontbijt gehad. Goede bedden.  Gewoon alles perfect.  We komen nog wel een keertje terug.

Beoordeeld op: 7 juni 2021
Henk en Miriam

In een woord fantastisch, gezellige knusse kamer, badkamer schoon. Ontbijt heel erg goed, met elke dag ander brood, sapje, met zorg bereid. De omgeving nodigt uit voor een wandeling of een fietstochtje. Wij raden dit iedereen aan…

Beoordeeld op: 7 juni 2021
Matthijs

Zeer gastvrij en warme sfeer.

Ontbijt zeer smakelijk en even tot rust in een mooie omgeving.

Beoordeeld op: 27 mei 2021
Erik & Linda

Fijne overnachting gehad in een gezellige, romantische, knusse landelijke B&B.
Klantvriendelijk, schoon en netjes. Heerlijk ontbijtje met alles er op en er aan.
Aanrader om hier een nachtje of meerdere nachten te verblijven.

Beoordeeld op: 25 mei 2021
Maria Schiphorst

Onlangs (Hemelvaart 2021) ben ik naar de Bed and Breakfast De Schoppe geweest. In het gebouw is veel gewerkt met hout en dat doet heel warm aan. Het uitzicht vanuit De Schoppe is landelijk en weids. Dit voelde voor mij als thuiskomen. Ik had een ruime kamer tot mijn beschikking. Het enige minpuntje vond ik dat de matras niet zo fijn lang met mijn rugklachten. Het geserveerde ontbijt was voortreffelijk en ik vond het heel leuk dat ik elke ochtend werd verrast met iets extra’s. Bij vragen over iets kon je goed bij Erik en Christel terecht. Aanraders zijn wat mij betreft het Zwillbrocker Venn (door de daar verblijvende flamingo’s en aalscholvers), Groenlo (heeft een heel leuk centrum) en Varsseveld (hier kun je prachtig fietsen over grindpaden die tussen de weilanden en de bossen door lopen). Tot slot kan ik zeggen dat ik deze Bed en Breakfast van harte kan aanraden.

Beoordeeld op: 25 mei 2021
Vérola de Weert en Kevin Gouweloos

Prettig verblijf, heerlijk ontbijt in een rustieke omgeving met fijne eigenaren! Aanrader!

Beoordeeld op: 10 mei 2021
Jaspers

In een koude en natte meiweek overnachtten wij in De Schoppe. Een vriendelijke en warme ontvangst in een prachtige verbouwde schuur “De Schoppe”. Uistekend bed, inloopdouche, thee en koffie op de kamer, grote flatscreen tv en vloerverwarming. Heerlijk ontbijt, spontane gastvrouw, wat wil je nog meer. We komen zeker terug in zonniger tijden….

Beoordeeld op: 8 mei 2021
Henk en Hendrika Lageveen

Het KIPPENHOK wat een prachtige locatie. Alles aanwezig. Heerlijk bed. Goeie leesverlichting.
Lekkere stoelen en een heerlijke kachel die lekker alles snel verwarmde.
Buiten op het terras konden we zitten met het weidse uitzicht en de koeien rustig in het land…. genieten!
Veel op de fiets gezeten en via de knooppunten mooi de Achterhoek door. Het bos en de Flamingo vijver was ook een bijzondere wandeling.
Het ontbijt was om door een ringetje te halen!! Een echte ontbijtmand werd ons s morgens gebracht. De inhoud zo overvloedig en met zoveel zorg klaargemaakt Geweldig!
Wij hebben genoten en zullen dit adres zeker doorgeven aan vrienden/familie.

Beoordeeld op: 2 mei 2021
Martin

Mooi landelijk gelegen B&B vlakbij de Duitse grens. Mooie kamers, een mooie ontbijtruimte en een  overweldig ontbijt. Plaatsjes Winterswijk en Groenlo zijn goed aan te fietsen. Het boekenstadje Bredevoort is een bezoekje waard. Tevens zijn er fietsen te huur bij de B&B. En bij Motorrette in Aalten kan je Vespa,s huren omzo de landelijke Achterhoek te verkennen.

Beoordeeld op: 2 mei 2021
M kagie

Komen heel graag terug het was heerlijk

Beoordeeld op: 2 mei 2021
Jannet

1 overnachting, als ‘cadeau’ voor mijzelf. Wat was het fijn!
de kamer die ik had, bevond zich boven en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb 2 hele fijne dagen gehad
en kom zeker nog een keer terug samen met mijn man. De omgeving is prachtig en het ontbijt, verreweg 1 van de lekkerste
ontbijtjes tijdens een weekendje weg. Wat een verwennen.
Je wordt gastvrij ontvangen en je voelt je dan ook meer dan welkom bij Erik en Christel.

Beoordeeld op: 19 april 2021
Tim en Elise

Direct kom je tot rust in de landelijke omgeving. Wij verbleven in “Het Kippenhok”  een schattig verblijf waarin optimaal gebruik is gemaakt van de beperkte ruimte. Met ook nog een pelletkachel die is aangesloten op de thermostaat voel je je helemaal thuis. Erik en Christel zijn erg gastvrij en het ontbijt is onovertroffen. Vanaf de b en b loop je zo naar de flamingo’s. Boekenstad Bredevoort is een leuke bezoektip. In Winterswijk en Groenlo zitten goede afhaalrestaurants. Kortom: we hebben het heerlijk gehad!

Beoordeeld op: 6 april 2021
Ralph van der Lande

Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad. Prachtige omgeving,  mooie B&B en een heerlijk ontbijt. De gastvrijheid is ook top! Kortom een echte aanrader.

Groetjes Ralph en Daniëlle

Beoordeeld op: 4 april 2021
Jo en Angèle

Beste Erik en Christel,

Bedankt voor de goede zorgen.
We hebben genoten bij jullie.
Een heerlijk ontbijt en prachtige sfeervolle accomodatie!!
Heerlijk gefietst en gewandeld.
Voor herhaling vatbaar!!

Beoordeeld op: 28 maart 2021
Leo en Annemarie

Wat hebben we het fijn gehad bij Erik en Christel, alles was tot in detail voor elkaar en het ontbijt ’s ochtends overheerlijk! We hebben genoten van de gastvrijheid en van de omgeving, wat is het daar mooi! We komen zeker nog eens terug.

Beoordeeld op: 9 maart 2021
Steven en Maudi

Wij hebben twee geweldige nachten gehad in het “kippenhok”. Heerlijke bedden en prachtig gerenoveerd!

Na een overheerlijk uitgebreid ontbijt kun je in de omgeving prachtig wandelen en heerlijk genieten van de rust en ruimte om je heen!

Wij komen zeker nog een keer terug, heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Beoordeeld op: 22 februari 2021
Caren en Manda

Terug in mijn geboortestreek en dan ook nog op zo’n topplek.
De Schoppe is een warm, sfeervol en knus ingerichte B&B!
Zittend bij de potkachel na een lange wandeling genietend van de rust.
Wij hebben het top gehad!! Ohja en het ontbijt ……….geweldig

Beoordeeld op: 5 januari 2021
Henk en Wanda

We hebben een heerlijk weekend gehad. Heel gezellig verblijf bij Christel en Erik. Alles is tot in de puntjes geregeld. Heerlijk ontbijt en faciliteiten om een afhaaldiner te gebruiken in de gezellige huiskamer. Ook zijn er prachtige wandelingen ter beschikking. De kamer vonden wij heel leuk en de bedden waren lekker. Rustige omgeving en een wijds uitzicht. Voor herhaling vatbaar. Gastvrijheid ten top.

Beoordeeld op: 6 december 2020
Jos

Alleen al bij binnenkomst komt de warmte je tegemoet. Uit zowel de kachel, de inrichting als de gastvrijheid.

Prima bedden, uitstekend ontbijt, mooie kamers en rustige (lees: stille) omgeving.

Komen zeker nog een keer terug om te fietsen door het idyllische landschap.

Groetjes Anuschka en Jos

Beoordeeld op: 30 november 2020
Anna en Linda

Heerlijk verblijf gehad in B&B De Schoppe bij Erik en Christel!!!
Gastvrij ontvangen en een warme binnenkomst, mooie/schone kamer en een heerlijk bed.
Gelegenheid om koffie/thee te zetten en een gezellig ingerichte ruimte waar je gezamenlijk
gebruik van kunt maken. Daar wordt s’morgens ook het heerlijke en uitgebreide ontbijt geserveerd.
Erik en Christel kwamen op zijn tijd ook even een praatje maken, al met al hebben moeder en dochter
zich prima vermaakt!!! Zeker voor herhaling vatbaar, dan in een ander seizoen om te fietsen in de prachtige omgeving.

Beoordeeld op: 31 oktober 2020
Theo en Marijke

Wij verbleven twee dagen in het “kippenhok”. Een fijne plek om tot rust te komen en uitvluchten te maken per fiets door het Achterhoekse coulissen landschap. Stilte als je dat wenst en een zeer vriendelijke ontvangst met een heerlijk ontbijt. Zeer aan te bevelen!

Beoordeeld op: 14 oktober 2020
Tjitske

Wat een sfeervolle b&b in prachtige omgeving. Het ontbijt was echt geweldig, wat een verwennerij. Wij komen graag nog eens terug.

Beoordeeld op: 13 oktober 2020
Ria van Duijn

We hebben 2 dagen kunnen genieten van de mooie B&B.
De gastvrijheid was top net zoals de overheerlijke ontbijtjes. Alles is netjes en schoon en het ziet er allemaal heel gezellig uit. Een aanrader…

Beoordeeld op: 10 oktober 2020
Carla en Anne

Wij hebben slechts een tip voor de lezers van deze review: niet aarzelen, gewoon boeken!
In een prachtige omgeving krijg je een kamer met prima voorzieningen, een fantastisch ontbijt en de gastvrijheid van Christel en Erik.

Beoordeeld op: 10 oktober 2020
Marie-Josée schrauwen en Martine Vos

🙏We hebben een super driedaagse beleefd in de zo een mooie en smaakvol ingerichte B&B de schoppe.
Erik heeft een prachtige renovatie tot stand gebracht van de schuur in de zalig rustige omgeving van Meddo en dat ganse plaatje klopte helemaal

Bij Christel kan je terecht voor al je verlangens en wensen op gebied van voeding ,zij verzorgd met heel haar hart voor de pareltjes van ontbijten of je nu kiest voor vegetarisch ,koolhydraadarm ,Macrobiotisch of voor een klassiek ontbijt ,jou wensen zijn haar passie om het te mogen verzorgen

Heel graag komen we hier nog terug met de andere vrouwen uit onze vriendenkring
Dank je wel voor alles
Martine en Marie-Josée 🌷💕🌷

Beoordeeld op: 3 oktober 2020
Herman en Charlotte

Wat een warme ontvangst en een mooie kamer voor ons. Prachtig onderkomen en mooi landelijk gelegen. En het ontbijt, een culinair hoogstandje, wat een zorg. Dank jullie wel🎉🥰👍

Beoordeeld op: 1 oktober 2020
Jan en Janny

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in het “kippenhok”.
Een hartelijke ontvangst door Christel en Erik. We waren aan de vroege kant, maar dat was geen enkel probleem.
Een heerlijk ontbijt iedere morgen.
En als we verkleumd terug kwamen van een fietstocht, was daar de kachel om ons te verwarmen.
Kortom: een plek om nog eens terug te komen.

Beoordeeld op: 1 oktober 2020
Age en Anna Mieke

We hebben genoten van het verblijf in “De Schoppe”. Zeer gastvrije mensen, Christel & Erik.
Perfectie locatie in het landelijk gebied bij Meddo, luxe gastenverblijf en luxe slaapkamers met alles er op en eraan.
Christel met ’s morgens haar perfect verzorgde ontbijt, er ontbreekt werkelijk niets aan.
Perfecte locatie om van daaruit de Achterhoek te verkennen/ontdekken, wat een verrassend mooie omgeving rondom Meddo-Winterswijk.

Beoordeeld op: 27 september 2020
Cootje en Patricia

Een geweldige B&B super fijn ontvangen heerlijk bed
en een goed en heerlijk ontbijt een dikke 10 we komen zeker terug !

Beoordeeld op: 26 september 2020
John en Marianne

Een mooie b en b. Een heerlijk ontbijt en een schitterende omgeving. Een echte aanrader.

Beoordeeld op: 19 september 2020
Loyenga

Heerlijke dagen bij de Schoppe gehad !

Uitzicht vanuit onze slaapkamer op Duitsland.

Prachtige fietstochten gemaakt in de omgeving.

Erik en Christel zijn erg behulpzaam en vriendelijk

Ontbijt was heerlijk.

Beoordeeld op: 8 september 2020
Ronald en Johan

Wij hebben twee dagen mogen genieten van deze fantastische B en B. Het ontbijt was precies goed met heerlijk vers brood en goed afwisselend beleg en ook de yoghurt was verrassend.
Wij werden zeer gastvrij ontvangen.
Een goed verzorgde praktische kamer.
Alles lag in een mooie omgeving.
Kortom, zeer de moeite waard om dit te ervaren.

Beoordeeld op: 28 augustus 2020
Carla

Midden in een hittegolf logeerden wij een week in het “Kippenhok”. We hebben het erg naar ons zin gehad in het sfeervolle huisje en op het ruime terras. Voor een wat langer verblijf is het keukentje fijn, maar we waren ook erg blij met het uitgebreide ontbijt dat elke ochtend op ons terras werd geserveerd.
De omgeving is rustig, wij hebben er heerlijk gefietst. Wat ons betreft een aanrader!

Beoordeeld op: 19 augustus 2020
Heidi Schel

Wat een sfeervolle B&B in een prachtige omgeving. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten en met de gehuurde fietsen die klaar stonden, hebben we een bijzonder mooie tocht gemaakt rond Winterswijk.

Een echte aanrader!

Beoordeeld op: 17 augustus 2020
Marco Groenen

We kijken terug op een heerlijk verblijf in uw B&B. Op het heetst van de zomer mochten wij een nachtje op de zolder van ‘de Schoppe’  logeren. Dit lijkt recept voor een slapeloze nacht. Het tegendeel was het geval. We hebben fantastisch geslapen met één open raam op Duitsland, één open raam richting Groenlo en één open raam richting Winterswijk. Geen muggen doordat alle opening voorzien waren van horren. Een koel windje woei boven het bed. Het was stil en donker. Een prachtige sterrenhemel hemel in deze machtige mooie uithoek van de Achterhoek. We kunnen het iedereen aanraden!

Beoordeeld op: 16 augustus 2020
Gerda Oosterik en Diny Lansink

We hebben een paar fantastische dagen gehad bij de Schoppe. Alles was perfect, het ontbijt ,de kamer, de omgeving lekker rustig.Je kunt er heerlijk fietsen.s’avonds en s’morgens zagen we de reeen vanuit het slaapkamerraam lopen.we sliepen in de studio.Als we een cijfer moesten geven dan krijgen jullie van ons een 10.Nog bedankt voor de gastvrijheid we komen zeker nog een keertje terug,en aan te bevelen voor iedereen. Gr Gerda Oosterik en Dinie Lansink

Beoordeeld op: 10 augustus 2020
Ankie en Wim

Beste Christel en Erik,

We hebben een paar dagen genoten bij jullie in de B&B.

Alles klopt zo als een B&B voor ons moet zijn.

Mooi ,schoon bijna alles zelf gebouwd en hoe,super mooi met veel natuurlijke producten.

Een heerlijke start van de dag met een lekker en wisselend ontbijt.

Een prachtige omgeving ,om mooie fietstochten te maken.

En de ontzettende rust die er heerst in en buiten de B&B.

Wie weet tot ooit weer👍👍

 

 

Beoordeeld op: 1 augustus 2020
Andre Joxhorst & Atie Valk

Hoi Christel & Erik,

Wat een schitterende, landelijke B&B met kippies en duiven naast een mooi terras. Binnen prachtig ingericht en schoon. Genieten met zo’n warm interieur.

Een heerlijk veelzijdig ontbijt met o.a. verse eitjes. 👍

En dit alles in een landelijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Prima vertoeven hier!👌😘

Beoordeeld op: 29 juli 2020
Jan en Riet Berns

Een prachtige B&B met mooie kamers en een goed ontbijt.

Een hele rustige omgeving waar je echt tot rust komt. En een heerlijke

omgeving om te fietsen.

 

 

 

 

Beoordeeld op: 26 juli 2020
Annemarie ten Dam

In ‘Coronatijd’ hier geweest als stel. Kamers super netjes en schoon. Eigenaren zijn relaxed en denken mee.Gezamenlijke ruimte binnen is gezellig ingericht en fijn om te zijn en in deze tijd ook te eten. Ook buiten een terras met tafel voor elke kamer. Het ontbijt is moeilijk te overtreffen……perfect! De omgeving is ook mooi en er is rust. Wij komen hier zeker terug!!

Beoordeeld op: 6 juli 2020
Angela en Nigel

Vriendelijk welkom, geweldig ontbijt en een prima kamer. B&B vind zich in een mooie en rustige omgeving met veel fiets en wandel routes

Beoordeeld op: 29 juni 2020
Cassé
Beoordeeld op: 29 juni 2020
Heero en Vera

Beste Erik en Christel,

Wat een heerlijk verblijf hebben we bij jullie gehad op 17 en 18 juni in jullie prachtige B&B.Wat een rust en gezelligheid in deze toch wel hectische tijd.

Prima kamer van alle gemakken voorzien ,heerlijk ontbijt daar kom je weer van in balans.

We hebben jullie adres al door gegeven aan vrienden en we hopen ook zelf nog eens langs te kunnen komen.

Lieve groet en nogmaals bedankt

Heero & Vera

Beoordeeld op: 26 juni 2020
Ruud en Zoet Ugen

Wij hebben ontzettend genoten van onze week in het Kippenhok. Helemaal zelfvoorzienend d.m.v. een compact maar luxe keukentje met koelkast, oventje en kookplaten. Het geheel is erg mooi afgewerkt en de schildering van een kippenhok op de slaapkamermuur is prachtig en sfeervol. Buiten op het terras is een leuk zitje om te genieten van de (ondergaande) zon.

Op het flamingo-eiland in het Zwillbrocker Venn (vlakbij) zaten 45 flamingo’s; een prachtig natuurreservaat.

In de omgeving van Winterswijk is het werkelijk heerlijk om te fietsen. De knooppuntenroute werkt perfect. Elk boerenweggetje is omzoomd door flinke bomen. De roodpannen-daken van de boerderijen steken mooi af tegen de bosranden. En overal hoor je vooral de stilte.

Beoordeeld op: 16 juni 2020
Guus en Eline

Wat hebben wij genoten! Prachtige kamer, heel fijn bed en een heerlijk uitgebreid ontbijt. We hebben gefietst (je fietst zo Duitsland in) en heerlijk uit eten geweest in Winterswijk. We komen zeker een keer terug nog. Bedankt voor dit fijne verblijf!

Beoordeeld op: 10 juni 2020
Elly

Gastvrije ontvangst in deze prachtige b&b. De klasse straalt er vanaf Mooie kamer met een heerlijk bed ,veel leuke details en een fijne badkamer. Het ontbijt was heerlijk Ook hier werd veel zorg aan besteed. We hebben een heerlijk verblijf gehad

Beoordeeld op: 9 juni 2020
Ina en Linda

Wij werden hartelijk ontvangen door Christel. Helaas was het erg slecht weer maar De Schoppe straalt warmte uit. De kamer was gezellig, schoon en van alle gemakken voorzien. Wij hebben in Winterswijk gewinkeld. Dat is wel een aanrader. Heel leuk ongedwongen plaatsje met leuke winkels. Helaas hebben wij vanwege het weer niet kunnen fietsen. Rest ons niets anders dan nog een keer terug te gaan. Het ontbijt was heerlijk met eitjes van eigen kippen.  De hele omgeving is schitterend waardoor je vanaf minuut 1 in vakantie stemming bent.

Hartelijke groet van,
Ina & Linda

 

Beoordeeld op: 8 juni 2020
Erik en Sonja Weijers

Ondanks de Coronacrisis hebben we toch genoten van een overnachting in deze heerlijke B&B.
Daardoor waren wij de enige gasten en hadden het rijk voor ons alleen. De kamer is bijzonder gezellig met de authentieke details en werkelijk van alle gemakken voorzien. Zelfs een verwarmde badkamerspiegel. Ook de douche is lekker met een krachtige straal. De plek is prachtig en bij mooi weer kan je mooi buiten op het terras zitten. De omgeving leent zich prima voor fietstochten en wandelingen.
Het ontbijt was voortreffelijk. Neem er lekker de tijd voor, want het is te lekker om iets te laten staan. Bovendien kregen we een plastic zakje om nog iets mee te nemen voor onderweg. Hoe lief?
Erik en Christel lieten ons de andere kamers en het “Kippenhok” ook nog zien en die zijn ook zeker de moeite waard.
Wij gaan proberen om van de zomer nog een paar nachten in het “Kippenhok” te boeken; als Corona dat toestaat!

Beoordeeld op: 10 mei 2020
Chantall Bullens

Na de Kerst 1 nachtje hier geweest.

Mooie en fijne B&B.

Goede bedden, heerlijke inloopdouche en sfeervolle kamer.

Aan alles is gedacht. Ontbijt TOP.

Fijne gastheer en gastvrouw. Een echte aanrader.

Beoordeeld op: 5 januari 2020
Emma Visser

De Schoppe, (schuur) is een gezellige kleinschalige B&B. Van alle gemakken voorzien; lekker bed, prima douche, gezellige gezamelijke ruimte. Erik en Christel doen er alles aan om het je naar de zin te maken; praatje, fietsen geregeld en koolhydraatarm ontbijt. Gewoon TOP.

Beoordeeld op: 1 januari 2020
Rianne

Een heerlijk weekend gehad in deze super mooie B&B.

Prachtige kamers, heerlijke bedden, fijne douche, super ontbijt, fijne gastheer en gastvrouw.

Wij waren alleen in het mooie huisje waar we heerlijk zaten, de houtkachel lekker knapperde kortom een B&B  waar je zeker een weekend, maar eigenlijk nog wel wat dagen extra wil zijn

Beoordeeld op: 27 december 2019
Camiel

B&B de Schoppe is een pareltje onder de B&B’s. De kamers (4) zijn comfortabel, met eigen badkamer en van alle gemakken voorzien . Heerlijke bedden. Vooral de afwerking/details zijn top. Evenals de gastvrijheid van de eigenaren. De centrale ruimte is gezellig ingericht met zitje, haardkachel , een grote en 2 kleine tafels. Ontbijt is uitgebreid, veel
Soorten brood , beleg en voor ieder een heerlijke yoghurt met muesli en verse vruchten . Kortom een B&B waar je een stukje voor om wil rijden .

Beoordeeld op: 27 november 2019
Marga Godschalk

Afgelopen weekend met 8 vrienden  verbleven in de “Schoppe”.

4 kamers gehuurd, waardoor wij met ons achten gebruik konden maken van dit mooie verblijf zonder aanwezigheid van andere gasten.

Wat een prachtig verblijf, sfeervol, en van alle gemakken voorzien.

Heerlijk bed, elke kamer is voorzien van douche en toilet. Heerlijk ontbijt.

De vriendelijkheid en zorgzaamheid van de gastheer en gastvrouw maakte het plaatje compleet.

Prachtige omgeving.

 

 

Beoordeeld op: 20 november 2019
Jos & Tineke

Een hele mooie B&B in een prachtige omgeving, alles perfect geregeld. We hebben één nachtje geslapen, een heerlijk bed, mooie inrichting, klein maar fijn. Hele vriendelijke ontvangst door hele vriendelijke en enthousiaste mensen. Een prima ontbijt, mankeerde helemaal niets aan. Top!! Het was helaas een koud en regenachtig weekeinde en konden dus niet veel buiten doen maar deze B&B is een absolute aanrader!!

Beoordeeld op: 14 oktober 2019
Gudy

Prachtige nieuwe B&B met oog voor detail. Heerlijk ontbijt, goede bedden en vriendelijke gastheer en gastvrouw.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Martina

Heerlijke B&B met veel rust en helemaal in de natuur
We hebben een nacht mogen slapen slapen in de mooie B&B van Erik en Christel.
Wat is het heerlijk rustig op dit mooie plekje aarde. Na een lekker ontbijt hebben we nog nagenoten op het mooie terras bij de kippen en duiven.
Het voelde voor ons als een mini vakantie.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Hein Diks

Eén groot genieten!!

Warme gastvrijheid in een prachtige, stijlvolle B&B en dat alles in één van de mooiste streken van Nederland. Het was top.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Jaap

Een goede ervaring. Gezellige ontvangst, mooie kamer en heerlijk ontbijt.

Omgeving is schitterend voor fietsers en fraaie locaties te over.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Gerben Simmelink

Een fantastische B&B, mooie kamers, erg goede bedden, netjes afgewerkt, schoon en met sfeervol ingericht.

Het welkom was zeer vriendelijk. Je voelt je er direct welkom.

Het ontbijt was super. Keuze uit divers brood met keuze uit streekproducten. Zeer uitgebreid en met zorg bereid.

Mocht iemand een rustig gelegen B&B zoeken met een reaxte sfeer dan zou ik deze zeker aanraden. Vanuit de B&B zijn er genoeg mogelijkheden om uitstapjes te maken zowel in Nederland en Duitsland

Veel suc6 Erik en Christel met jullie B&B

Beoordeeld op: 30 september 2019
Martijn

Voortreffelijk – De vriendelijkheid. Het welkom, de mooie locatie. Het totale plaatje klopt

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Johannes

Heerlijk tot rust gekomen in een schitterende B&B – Het fantastische ontbijt, met alle verse producten, helemaal geweldig

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Will

Het was super! – Ontvangt, prima! Prachtige locatie! Mooie kamer, fijn bed. Heerlijk ontbijt!

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Christine

Heel fijn verblijf, een aanrader voor fietsers

Heerlijk ontbijt, Mooie kamer met goede bedden, Vriendelijke gastheer en gastvrouw

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Ester

Voortreffelijk! Erg vriendelijke mensen en goed ontbijt

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Lisa

Een fijne B&B – Mooie rustig gelegen B&B,leuk ingerichte kamers met hele goede bedden.De eigenaren waren super vriendelijk en gastvrij. Ze hebben op zondag nog een huurfiets kunnen regelen voor ons, echt top om daar gebruik van te maken in de mooie omgeving van de Achterhoek. En tot slot een heerlijk ontbijt.

Beoordeeld op: 10 juni 2019
Anoniem

Geweldige B&B in buitengebied – Lekker rustig in het buitengebied gelegen B&B. Zeer stijlvol en fantastisch verbouwde oude schuur naar luxe en mooie kamers. Ontbijt was subliem en iedere dag met een bijzondere lekkere nieuwe verassing.

Beoordeeld op: 16 mei 2019
Liesbeth

Prima verblijf! – ontbijt was uitstekend! Goede bedden.

Beoordeeld op: 12 mei 2019
Ad

Fantastisch – Vriendelijkheid, kwaliteit voorzieningen en prachtige huis/kamer en niet in de laatste plaats het voortreffelijke ontbijt. Kamer was met 16m relatief klein en schuine dak geeft daarnaast nog meer indruk dat het klein is.

Beoordeeld op: 4 mei 2019
Aernout

Al met al een heel fijn verblijf gehad hier en zeker aan te raden – Heerlijk ontbijt, zeer gastvrij, zeer goed bed (lekker stevig matras), fijne douche, smaakvolle inrichting kamer. Onze kamer had geen kleding opberg kast. Ook in de badkamer ontbrak aflegruimte voor douche/toilet artikelen. Een klein plankje naast de wastafel was al toereikend geweest.

Beoordeeld op: 17 april 2019
Vorige
1 / 17 paginas
Volgende