fbpx

Wat vinden onze gasten?

Schrijf een recensie
Selecteer taal
Bekijk ook geschreven reviews
Anna en Linda

Heerlijk verblijf gehad in B&B De Schoppe bij Erik en Christel!!!
Gastvrij ontvangen en een warme binnenkomst, mooie/schone kamer en een heerlijk bed.
Gelegenheid om koffie/thee te zetten en een gezellig ingerichte ruimte waar je gezamenlijk
gebruik van kunt maken. Daar wordt s’morgens ook het heerlijke en uitgebreide ontbijt geserveerd.
Erik en Christel kwamen op zijn tijd ook even een praatje maken, al met al hebben moeder en dochter
zich prima vermaakt!!! Zeker voor herhaling vatbaar, dan in een ander seizoen om te fietsen in de prachtige omgeving.

Beoordeeld op: 31 oktober 2020
Theo en Marijke

Wij verbleven twee dagen in het “kippenhok”. Een fijne plek om tot rust te komen en uitvluchten te maken per fiets door het Achterhoekse coulissen landschap. Stilte als je dat wenst en een zeer vriendelijke ontvangst met een heerlijk ontbijt. Zeer aan te bevelen!

Beoordeeld op: 14 oktober 2020
Tjitske

Wat een sfeervolle b&b in prachtige omgeving. Het ontbijt was echt geweldig, wat een verwennerij. Wij komen graag nog eens terug.

Beoordeeld op: 13 oktober 2020
Ria van Duijn

We hebben 2 dagen kunnen genieten van de mooie B&B.
De gastvrijheid was top net zoals de overheerlijke ontbijtjes. Alles is netjes en schoon en het ziet er allemaal heel gezellig uit. Een aanrader…

Beoordeeld op: 10 oktober 2020
Carla en Anne

Wij hebben slechts een tip voor de lezers van deze review: niet aarzelen, gewoon boeken!
In een prachtige omgeving krijg je een kamer met prima voorzieningen, een fantastisch ontbijt en de gastvrijheid van Christel en Erik.

Beoordeeld op: 10 oktober 2020
Marie-Josée schrauwen en Martine Vos

🙏We hebben een super driedaagse beleefd in de zo een mooie en smaakvol ingerichte B&B de schoppe.
Erik heeft een prachtige renovatie tot stand gebracht van de schuur in de zalig rustige omgeving van Meddo en dat ganse plaatje klopte helemaal

Bij Christel kan je terecht voor al je verlangens en wensen op gebied van voeding ,zij verzorgd met heel haar hart voor de pareltjes van ontbijten of je nu kiest voor vegetarisch ,koolhydraadarm ,Macrobiotisch of voor een klassiek ontbijt ,jou wensen zijn haar passie om het te mogen verzorgen

Heel graag komen we hier nog terug met de andere vrouwen uit onze vriendenkring
Dank je wel voor alles
Martine en Marie-Josée 🌷💕🌷

Beoordeeld op: 3 oktober 2020
Herman en Charlotte

Wat een warme ontvangst en een mooie kamer voor ons. Prachtig onderkomen en mooi landelijk gelegen. En het ontbijt, een culinair hoogstandje, wat een zorg. Dank jullie wel🎉🥰👍

Beoordeeld op: 1 oktober 2020
Jan en Janny

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in het “kippenhok”.
Een hartelijke ontvangst door Christel en Erik. We waren aan de vroege kant, maar dat was geen enkel probleem.
Een heerlijk ontbijt iedere morgen.
En als we verkleumd terug kwamen van een fietstocht, was daar de kachel om ons te verwarmen.
Kortom: een plek om nog eens terug te komen.

Beoordeeld op: 1 oktober 2020
Age en Anna Mieke

We hebben genoten van het verblijf in “De Schoppe”. Zeer gastvrije mensen, Christel & Erik.
Perfectie locatie in het landelijk gebied bij Meddo, luxe gastenverblijf en luxe slaapkamers met alles er op en eraan.
Christel met ’s morgens haar perfect verzorgde ontbijt, er ontbreekt werkelijk niets aan.
Perfecte locatie om van daaruit de Achterhoek te verkennen/ontdekken, wat een verrassend mooie omgeving rondom Meddo-Winterswijk.

Beoordeeld op: 27 september 2020
Cootje en Patricia

Een geweldige B&B super fijn ontvangen heerlijk bed
en een goed en heerlijk ontbijt een dikke 10 we komen zeker terug !

Beoordeeld op: 26 september 2020
John en Marianne

Een mooie b en b. Een heerlijk ontbijt en een schitterende omgeving. Een echte aanrader.

Beoordeeld op: 19 september 2020
Loyenga

Heerlijke dagen bij de Schoppe gehad !

Uitzicht vanuit onze slaapkamer op Duitsland.

Prachtige fietstochten gemaakt in de omgeving.

Erik en Christel zijn erg behulpzaam en vriendelijk

Ontbijt was heerlijk.

Beoordeeld op: 8 september 2020
Ronald en Johan

Wij hebben twee dagen mogen genieten van deze fantastische B en B. Het ontbijt was precies goed met heerlijk vers brood en goed afwisselend beleg en ook de yoghurt was verrassend.
Wij werden zeer gastvrij ontvangen.
Een goed verzorgde praktische kamer.
Alles lag in een mooie omgeving.
Kortom, zeer de moeite waard om dit te ervaren.

Beoordeeld op: 28 augustus 2020
Carla

Midden in een hittegolf logeerden wij een week in het “Kippenhok”. We hebben het erg naar ons zin gehad in het sfeervolle huisje en op het ruime terras. Voor een wat langer verblijf is het keukentje fijn, maar we waren ook erg blij met het uitgebreide ontbijt dat elke ochtend op ons terras werd geserveerd.
De omgeving is rustig, wij hebben er heerlijk gefietst. Wat ons betreft een aanrader!

Beoordeeld op: 19 augustus 2020
Heidi Schel

Wat een sfeervolle B&B in een prachtige omgeving. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten en met de gehuurde fietsen die klaar stonden, hebben we een bijzonder mooie tocht gemaakt rond Winterswijk.

Een echte aanrader!

Beoordeeld op: 17 augustus 2020
Marco Groenen

We kijken terug op een heerlijk verblijf in uw B&B. Op het heetst van de zomer mochten wij een nachtje op de zolder van ‘de Schoppe’  logeren. Dit lijkt recept voor een slapeloze nacht. Het tegendeel was het geval. We hebben fantastisch geslapen met één open raam op Duitsland, één open raam richting Groenlo en één open raam richting Winterswijk. Geen muggen doordat alle opening voorzien waren van horren. Een koel windje woei boven het bed. Het was stil en donker. Een prachtige sterrenhemel hemel in deze machtige mooie uithoek van de Achterhoek. We kunnen het iedereen aanraden!

Beoordeeld op: 16 augustus 2020
Gerda Oosterik en Diny Lansink

We hebben een paar fantastische dagen gehad bij de Schoppe. Alles was perfect, het ontbijt ,de kamer, de omgeving lekker rustig.Je kunt er heerlijk fietsen.s’avonds en s’morgens zagen we de reeen vanuit het slaapkamerraam lopen.we sliepen in de studio.Als we een cijfer moesten geven dan krijgen jullie van ons een 10.Nog bedankt voor de gastvrijheid we komen zeker nog een keertje terug,en aan te bevelen voor iedereen. Gr Gerda Oosterik en Dinie Lansink

Beoordeeld op: 10 augustus 2020
Ankie en Wim

Beste Christel en Erik,

We hebben een paar dagen genoten bij jullie in de B&B.

Alles klopt zo als een B&B voor ons moet zijn.

Mooi ,schoon bijna alles zelf gebouwd en hoe,super mooi met veel natuurlijke producten.

Een heerlijke start van de dag met een lekker en wisselend ontbijt.

Een prachtige omgeving ,om mooie fietstochten te maken.

En de ontzettende rust die er heerst in en buiten de B&B.

Wie weet tot ooit weer👍👍

 

 

Beoordeeld op: 1 augustus 2020
Andre Joxhorst & Atie Valk

Hoi Christel & Erik,

Wat een schitterende, landelijke B&B met kippies en duiven naast een mooi terras. Binnen prachtig ingericht en schoon. Genieten met zo’n warm interieur.

Een heerlijk veelzijdig ontbijt met o.a. verse eitjes. 👍

En dit alles in een landelijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Prima vertoeven hier!👌😘

Beoordeeld op: 29 juli 2020
Jan en Riet Berns

Een prachtige B&B met mooie kamers en een goed ontbijt.

Een hele rustige omgeving waar je echt tot rust komt. En een heerlijke

omgeving om te fietsen.

 

 

 

 

Beoordeeld op: 26 juli 2020
Annemarie ten Dam

In ‘Coronatijd’ hier geweest als stel. Kamers super netjes en schoon. Eigenaren zijn relaxed en denken mee.Gezamenlijke ruimte binnen is gezellig ingericht en fijn om te zijn en in deze tijd ook te eten. Ook buiten een terras met tafel voor elke kamer. Het ontbijt is moeilijk te overtreffen……perfect! De omgeving is ook mooi en er is rust. Wij komen hier zeker terug!!

Beoordeeld op: 6 juli 2020
Angela en Nigel

Vriendelijk welkom, geweldig ontbijt en een prima kamer. B&B vind zich in een mooie en rustige omgeving met veel fiets en wandel routes

Beoordeeld op: 29 juni 2020
Cassé
Beoordeeld op: 29 juni 2020
Heero en Vera

Beste Erik en Christel,

Wat een heerlijk verblijf hebben we bij jullie gehad op 17 en 18 juni in jullie prachtige B&B.Wat een rust en gezelligheid in deze toch wel hectische tijd.

Prima kamer van alle gemakken voorzien ,heerlijk ontbijt daar kom je weer van in balans.

We hebben jullie adres al door gegeven aan vrienden en we hopen ook zelf nog eens langs te kunnen komen.

Lieve groet en nogmaals bedankt

Heero & Vera

Beoordeeld op: 26 juni 2020
Ruud en Zoet Ugen

Wij hebben ontzettend genoten van onze week in het Kippenhok. Helemaal zelfvoorzienend d.m.v. een compact maar luxe keukentje met koelkast, oventje en kookplaten. Het geheel is erg mooi afgewerkt en de schildering van een kippenhok op de slaapkamermuur is prachtig en sfeervol. Buiten op het terras is een leuk zitje om te genieten van de (ondergaande) zon.

Op het flamingo-eiland in het Zwillbrocker Venn (vlakbij) zaten 45 flamingo’s; een prachtig natuurreservaat.

In de omgeving van Winterswijk is het werkelijk heerlijk om te fietsen. De knooppuntenroute werkt perfect. Elk boerenweggetje is omzoomd door flinke bomen. De roodpannen-daken van de boerderijen steken mooi af tegen de bosranden. En overal hoor je vooral de stilte.

Beoordeeld op: 16 juni 2020
Guus en Eline

Wat hebben wij genoten! Prachtige kamer, heel fijn bed en een heerlijk uitgebreid ontbijt. We hebben gefietst (je fietst zo Duitsland in) en heerlijk uit eten geweest in Winterswijk. We komen zeker een keer terug nog. Bedankt voor dit fijne verblijf!

Beoordeeld op: 10 juni 2020
Elly

Gastvrije ontvangst in deze prachtige b&b. De klasse straalt er vanaf Mooie kamer met een heerlijk bed ,veel leuke details en een fijne badkamer. Het ontbijt was heerlijk Ook hier werd veel zorg aan besteed. We hebben een heerlijk verblijf gehad

Beoordeeld op: 9 juni 2020
Ina en Linda

Wij werden hartelijk ontvangen door Christel. Helaas was het erg slecht weer maar De Schoppe straalt warmte uit. De kamer was gezellig, schoon en van alle gemakken voorzien. Wij hebben in Winterswijk gewinkeld. Dat is wel een aanrader. Heel leuk ongedwongen plaatsje met leuke winkels. Helaas hebben wij vanwege het weer niet kunnen fietsen. Rest ons niets anders dan nog een keer terug te gaan. Het ontbijt was heerlijk met eitjes van eigen kippen.  De hele omgeving is schitterend waardoor je vanaf minuut 1 in vakantie stemming bent.

Hartelijke groet van,
Ina & Linda

 

Beoordeeld op: 8 juni 2020
Erik en Sonja Weijers

Ondanks de Coronacrisis hebben we toch genoten van een overnachting in deze heerlijke B&B.
Daardoor waren wij de enige gasten en hadden het rijk voor ons alleen. De kamer is bijzonder gezellig met de authentieke details en werkelijk van alle gemakken voorzien. Zelfs een verwarmde badkamerspiegel. Ook de douche is lekker met een krachtige straal. De plek is prachtig en bij mooi weer kan je mooi buiten op het terras zitten. De omgeving leent zich prima voor fietstochten en wandelingen.
Het ontbijt was voortreffelijk. Neem er lekker de tijd voor, want het is te lekker om iets te laten staan. Bovendien kregen we een plastic zakje om nog iets mee te nemen voor onderweg. Hoe lief?
Erik en Christel lieten ons de andere kamers en het “Kippenhok” ook nog zien en die zijn ook zeker de moeite waard.
Wij gaan proberen om van de zomer nog een paar nachten in het “Kippenhok” te boeken; als Corona dat toestaat!

Beoordeeld op: 10 mei 2020
Chantall Bullens

Na de Kerst 1 nachtje hier geweest.

Mooie en fijne B&B.

Goede bedden, heerlijke inloopdouche en sfeervolle kamer.

Aan alles is gedacht. Ontbijt TOP.

Fijne gastheer en gastvrouw. Een echte aanrader.

Beoordeeld op: 5 januari 2020
Emma Visser

De Schoppe, (schuur) is een gezellige kleinschalige B&B. Van alle gemakken voorzien; lekker bed, prima douche, gezellige gezamelijke ruimte. Erik en Christel doen er alles aan om het je naar de zin te maken; praatje, fietsen geregeld en koolhydraatarm ontbijt. Gewoon TOP.

Beoordeeld op: 1 januari 2020
Rianne

Een heerlijk weekend gehad in deze super mooie B&B.

Prachtige kamers, heerlijke bedden, fijne douche, super ontbijt, fijne gastheer en gastvrouw.

Wij waren alleen in het mooie huisje waar we heerlijk zaten, de houtkachel lekker knapperde kortom een B&B  waar je zeker een weekend, maar eigenlijk nog wel wat dagen extra wil zijn

Beoordeeld op: 27 december 2019
Camiel

B&B de Schoppe is een pareltje onder de B&B’s. De kamers (4) zijn comfortabel, met eigen badkamer en van alle gemakken voorzien . Heerlijke bedden. Vooral de afwerking/details zijn top. Evenals de gastvrijheid van de eigenaren. De centrale ruimte is gezellig ingericht met zitje, haardkachel , een grote en 2 kleine tafels. Ontbijt is uitgebreid, veel
Soorten brood , beleg en voor ieder een heerlijke yoghurt met muesli en verse vruchten . Kortom een B&B waar je een stukje voor om wil rijden .

Beoordeeld op: 27 november 2019
Marga Godschalk

Afgelopen weekend met 8 vrienden  verbleven in de “Schoppe”.

4 kamers gehuurd, waardoor wij met ons achten gebruik konden maken van dit mooie verblijf zonder aanwezigheid van andere gasten.

Wat een prachtig verblijf, sfeervol, en van alle gemakken voorzien.

Heerlijk bed, elke kamer is voorzien van douche en toilet. Heerlijk ontbijt.

De vriendelijkheid en zorgzaamheid van de gastheer en gastvrouw maakte het plaatje compleet.

Prachtige omgeving.

 

 

Beoordeeld op: 20 november 2019
Jos & Tineke

Een hele mooie B&B in een prachtige omgeving, alles perfect geregeld. We hebben één nachtje geslapen, een heerlijk bed, mooie inrichting, klein maar fijn. Hele vriendelijke ontvangst door hele vriendelijke en enthousiaste mensen. Een prima ontbijt, mankeerde helemaal niets aan. Top!! Het was helaas een koud en regenachtig weekeinde en konden dus niet veel buiten doen maar deze B&B is een absolute aanrader!!

Beoordeeld op: 14 oktober 2019
Gudy

Prachtige nieuwe B&B met oog voor detail. Heerlijk ontbijt, goede bedden en vriendelijke gastheer en gastvrouw.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Martina

Heerlijke B&B met veel rust en helemaal in de natuur
We hebben een nacht mogen slapen slapen in de mooie B&B van Erik en Christel.
Wat is het heerlijk rustig op dit mooie plekje aarde. Na een lekker ontbijt hebben we nog nagenoten op het mooie terras bij de kippen en duiven.
Het voelde voor ons als een mini vakantie.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Hein Diks

Eén groot genieten!!

Warme gastvrijheid in een prachtige, stijlvolle B&B en dat alles in één van de mooiste streken van Nederland. Het was top.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Jaap

Een goede ervaring. Gezellige ontvangst, mooie kamer en heerlijk ontbijt.

Omgeving is schitterend voor fietsers en fraaie locaties te over.

Beoordeeld op: 30 september 2019
Gerben Simmelink

Een fantastische B&B, mooie kamers, erg goede bedden, netjes afgewerkt, schoon en met sfeervol ingericht.

Het welkom was zeer vriendelijk. Je voelt je er direct welkom.

Het ontbijt was super. Keuze uit divers brood met keuze uit streekproducten. Zeer uitgebreid en met zorg bereid.

Mocht iemand een rustig gelegen B&B zoeken met een reaxte sfeer dan zou ik deze zeker aanraden. Vanuit de B&B zijn er genoeg mogelijkheden om uitstapjes te maken zowel in Nederland en Duitsland

Veel suc6 Erik en Christel met jullie B&B

Beoordeeld op: 30 september 2019
Martijn

Voortreffelijk – De vriendelijkheid. Het welkom, de mooie locatie. Het totale plaatje klopt

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Johannes

Heerlijk tot rust gekomen in een schitterende B&B – Het fantastische ontbijt, met alle verse producten, helemaal geweldig

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Will

Het was super! – Ontvangt, prima! Prachtige locatie! Mooie kamer, fijn bed. Heerlijk ontbijt!

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Christine

Heel fijn verblijf, een aanrader voor fietsers

Heerlijk ontbijt, Mooie kamer met goede bedden, Vriendelijke gastheer en gastvrouw

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Ester

Voortreffelijk! Erg vriendelijke mensen en goed ontbijt

Beoordeeld op: 12 juli 2019
Lisa

Een fijne B&B – Mooie rustig gelegen B&B,leuk ingerichte kamers met hele goede bedden.De eigenaren waren super vriendelijk en gastvrij. Ze hebben op zondag nog een huurfiets kunnen regelen voor ons, echt top om daar gebruik van te maken in de mooie omgeving van de Achterhoek. En tot slot een heerlijk ontbijt.

Beoordeeld op: 10 juni 2019
Anoniem

Geweldige B&B in buitengebied – Lekker rustig in het buitengebied gelegen B&B. Zeer stijlvol en fantastisch verbouwde oude schuur naar luxe en mooie kamers. Ontbijt was subliem en iedere dag met een bijzondere lekkere nieuwe verassing.

Beoordeeld op: 16 mei 2019
Liesbeth

Prima verblijf! – ontbijt was uitstekend! Goede bedden.

Beoordeeld op: 12 mei 2019
Ad

Fantastisch – Vriendelijkheid, kwaliteit voorzieningen en prachtige huis/kamer en niet in de laatste plaats het voortreffelijke ontbijt. Kamer was met 16m relatief klein en schuine dak geeft daarnaast nog meer indruk dat het klein is.

Beoordeeld op: 4 mei 2019
Aernout

Al met al een heel fijn verblijf gehad hier en zeker aan te raden – Heerlijk ontbijt, zeer gastvrij, zeer goed bed (lekker stevig matras), fijne douche, smaakvolle inrichting kamer. Onze kamer had geen kleding opberg kast. Ook in de badkamer ontbrak aflegruimte voor douche/toilet artikelen. Een klein plankje naast de wastafel was al toereikend geweest.

Beoordeeld op: 17 april 2019
Vorige
1 / 9 paginas
Volgende