Weekendje weg in de Achterhoek

Wil je een weekendje weg in de Achterhoek en zoek je een verblijfsplaats? Boek dan een kamer bij Bed & Breakfast de Schoppe. Onze B&B bestaat uit vier kamers voor 2 personen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de gehele accommodatie te boeken voor 8 personen. De Schoppe is de ideale uitvalbasis als je de natuur in wil of als je de dorpen en steden in de omgeving wil verkennen.

Welke activiteiten kun je ondernemen tijdens een weekendje weg in de Achterhoek?

Tijdens een weekendje weg in de Achterhoek kun je diverse activiteiten ondernemen. Deze activiteiten kunnen plaatsvinden in de natuur of in één van de nabijgelegen dorpen en steden. Onze B&B is gelegen in Winterswijk. Als je richting de Schoppe rijdt zal het prachtige landschap je meteen opvallen. Het landschap is voor een groot deel gevormd door de boeren. Je ziet bijvoorbeeld weilanden die gescheiden worden door beplanting – het zogeheten coulisselandschap. Als je meer van de ongerepte natuur houdt, dan is het bezoeken van een natuurreservaat een aanrader. Je zal daar met een beetje geluk verschillende zeldzame planten en dieren treffen. Een wandeltocht of fietstocht geeft jou de mogelijkheid om optimaal van de natuur te genieten. Wij raden je tevens aan om tijdens een Achterhoek weekendje weg de steden en dorpen in de omgeving te bezoeken. Je kan bijvoorbeeld naar Winterswijk of Groenlo gaan. Ook kan je een uitstapje maken naar het Duitse Vreden.

Een Achterhoeks weekendje weg boeken

Wil je een Achterhoek weekendje weg boeken? Via onze website kun je eenvoudig een kamer boeken. Je hoeft alleen maar op ‘Kamers’ te klikken, de gewenste kamer te selecteren en de stappen te doorlopen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het nummer 06 – 53 73 76 25 en via het e-mailadres info@bedandbreakfastdeschoppe.nl.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED