Trekkershut Winterswijk

Trekkershut Winterswijk – voor een unieke vakantie

Een trekkershut in Winterswijk is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een leuke vakantie. Totdat u de foto’s en de omschrijving ziet van onze trekkershut in Winterswijk. Het gaat niet om een standaard ‘dertien-in-een-dozijn’ trekkershut of vakantiewoning. Welnee, bij De Schoppe vindt u een trekkershut die ‘Het Kippenhok’ genoemd is, omdat deze woning compleet gebouwd is naar het idee van het Achterhoeks kippenhok. Ruim 30 vierkante meter met uiteenlopende faciliteiten, maar vooral een geweldige, unieke plek om een vakantie door te brengen. Of heeft u eerder in een kippenhok overnacht?

Een unieke trekkershut in Winterswijk

Vakanties worden een stuk leuker wanneer het een unieke ervaring is. Ongeacht of u een trekkershut zoekt voor een nacht of juist een vakantiewoning voor een langere periode: de trekkershut in Winterswijk heeft alles wat u zoekt. Veel ruimte rond de woning, alle mogelijke voorzieningen en zelfs een pelletkachel om de hut lekker warm te houden. En de auto of de fiets? Die kan gewoon naast de trekkershut geparkeerd worden. En uiteraard heeft u beschikking over een complete badkamer, zodat u heerlijk opgefrist aan de nieuwe dag kunt beginnen.

Een locatie die ongenaakbaar is

Voor een vakantie met prachtige uitzichten en geweldige dieren hoeft u niet naar Griekenland of Spanje. Nederland heeft zelf namelijk ook meer dan genoeg te bieden. Zeker in de omgeving van Winterswijk, dat bekend staat om het coulisselandschap. Onze trekkershut in Winterswijk ligt 300 meter van de grens met Duitsland, waar direct het Zwilbrocker Venn begint, een natuurgebied met uiteenlopende vogelsoorten en prachtige natuurlijke omgevingen. Kunt u de fiets meenemen op uw vakantie? Dan is dat zeker een aanrader, want hier zijn bijzonder veel routes die gefietst of gewandeld kunnen worden.

Blijft u nog wat langer in de trekkershut in Winterswijk? Dan is er aan de Nederlandse kant ook meer dan genoeg te doen. Zo kunt u gondelvaarten ondernemen in Eibergen, staat Bredevoort bekend om de prachtige authentieke huizen en heeft Groenlo de prachtigste plekken waar de geschiedenis nog helemaal leeft. Liever even echt onder de mensen? Dan is Winterswijk uiteraard een aanrader, zeker op zaterdagen. Dan is er namelijk een grote markt waar u goedkoop verse lokale ingrediënten kunt scoren.

De trekkershut in Winterswijk, genieten van ons eigen land in stijl

Bent u op zoek naar een spectaculaire manier om een vakantie in eigen land te houden, maar wilt u vooral dat authentieke randje en die unieke beleving? Dan bent u van harte welkom in onze trekkershut in Winterswijk. U kunt de trekkershut direct via de website reserveren, waarbij u altijd direct de volledige prijs te zien krijgt voor u akkoord geeft. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen over ons aanbod? Dan kunt u altijd bellen naar 06 53 73 76 25 of mailen naar info@bedandbreakfastdeschoppe.nl.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED