Groepsaccommodatie in Winterswijk

Wil je binnenkort met een groep op pad? Dan is het wel zo gezellig als jullie allemaal in één accommodatie zitten. Bed & Breakfast de Schoppe biedt daarom een groepsaccommodatie in Winterswijk aan. Onze accommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen. Dankzij de gunstige ligging kun je zowel de natuur in als de omliggende dorpen bezoeken.

Wat zijn de redenen om een Winterswijkse groepsaccommodatie te boeken?

Je kan om verschillende redenen de groepsaccommodatie in Winterswijk boeken. Het is bijvoorbeeld de perfecte accommodatie als je met een groep een weekendje weg wil. Je kan deze accommodatie boeken als je met de familie erop uit wil of als je met een groep vrienden activiteiten in de omgeving wil ondernemen. De accommodatie is zo ingericht dat er voldoende ruimte is voor iedereen. Onze Winterswijk groepsaccommodatie is erg sfeervol. De Schoppe is namelijk van oorsprong een schuur. De schuur is volledig gerenoveerd waarbij rekening is gehouden met de authentieke details. Zo hebben wij ervoor gekozen om de gebinten en de stalramen te behouden.

De kenmerken van de groepsaccommodatie in Winterswijk

De Winterswijk groepsaccommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen. De accommodatie is voorzien van meerdere kamers, een ruime woonkamer en een moderne keuken. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een gezellige zithoek. Door de verschillende kamers heb je meer privacy terwijl je toch allemaal samen bent. In de keuken kan eenvoudig eten worden klaargemaakt als jullie niet uit eten willen gaan. Uiteraard is er voldoende ruimte om voedingsmiddelen en kleding op te bergen. De Winterswijk groepsaccommodatie is daardoor van alle gemakken voorzien. Deze accommodatie kan geboekt worden voor de periode november tot en met februari. Je kan deze accommodatie boeken voor:

  • een weekend (vrijdag tot en met zondag);
  • een lang weekend (vrijdag tot en met maandag);
  • een midweek (maandag tot en met vrijdag);
  • een week (vrijdag tot en met vrijdag).

Dankzij de verschillende mogelijkheden kun je zelf bepalen hoe lang je gebruik wil maken van de Winterswijk groepsaccommodatie. Op onze website kun je zien wanneer de accommodatie beschikbaar is.

Enkele voorbeelden van activiteiten die je kan ondernemen als je een groepsaccommodatie in Winterswijk boekt

Onze groepsaccommodatie in Winterswijk is gelegen in een prachtig natuurgebied. Het is dan ook zeker een aanrader om de Winterswijk groepsaccommodatie te boeken als je van de natuur houdt. Deze omgeving bevat diverse wandelroutes en fietsroutes. Natuurlijk kan je ook zelf een wandeltocht of fietstocht uitstippelen. Wil je liever een stad of dorp bezoeken? Dan is het zeker de moeite waard om een dagje naar het centrum van Winterswijk, Groenlo, Eibergen of Vreden te gaan. Deze plaatsen bevatten diverse winkels en cafés waardoor jij je makkelijk een ochtend of middag kan vermaken. Tevens kunnen jullie samen lunchen of dineren. Tevens is het mogelijk om één van de bezienswaardigheden te bekijken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een wijngaard, een kaasboerderij of een natuurpark. Op onze website kun je onder het kopje ‘Omgeving’ veel tips vinden over bezienswaardigheden, eet- en drinkgelegenheden en plaatsen in de omgeving. Zo kunnen jullie alvast enkele ideeën opdoen voordat jullie in de Winterswijk groepsaccommodatie overnachten.

Hoe kun je een groepsaccommodatie in Winterswijk boeken?

Het is mogelijk om de groepsaccommodatie in Winterswijk te boeken via onze website. Je klikt eerst op ‘Kamers’ in het menu en vervolgens klik je op de Winterswijk groepsaccommodatie. Daarna vul je alle gegevens in (zoals de aankomst- en vertrekdatum en het aantal personen). Tot slot betaal je voor de groepsaccommodatie. Als je meer informatie wil hebben over deze accommodatie, dan kun je telefonisch contact opnemen via 06 – 53 73 76 25 of je kan mailen naar info@bedandbreakfastdeschoppe.nl.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED