B&B in Winterswijk

Wil je een weekend of een week weg en zoek je een bijzondere verblijfsplaats? Dan ben je bij de Schoppe, onze Winterswijkse B&B aan het goede adres. Wij bieden meerdere 2-persoonskamers aan en een groepsaccommodatie. Alle slaapkamers zijn inclusief een zithoek en een eigen badkamer. In de omgeving van onze B&B zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Je kan de omliggende steden en dorpen verkennen, maar je kan ook genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling.

Wat zijn de voordelen van de B&B in Winterswijk?

Het voordeel van de Winterswijk B&B is dat het veel sfeervoller is dan een andere overnachtingsplek. Je hebt het gevoel dat je een inwoner bent en je kan tips vragen aan de eigenaren van de B&B. Zij kennen de omgeving tenslotte als geen ander. Om de gezellige en lokale sfeer te versterken hebben wij een oude schuur omgebouwd tot B&B. In onze B&B kun je nog diverse authentieke details zien van de schuur, zoals de staldeuren, de stalramen en de houten constructie. Dit zorgt voor een unieke en gezellige verblijfsplaats. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat de Winterswijk B&B van alle gemakken is voorzien. Wij hebben de gerenoveerde schuur de naam ‘de Schoppe’ gegeven, aangezien dit in het Achterhoeks ‘schuur’ betekent.

Wat zijn de kenmerken van de Winterswijkse B&B?

De B&B in Winterswijk bevat vier 2-persoons slaapkamers, een sfeervolle woonkamer en een moderne keuken. Op de begane grond zijn drie slaapkamers en de vierde slaapkamer is op de bovenste verdieping. Alle Winterswijk B&B kamers zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • Privé badkamer met toilet
  • Zithoek
  • Koffie en thee faciliteiten
  • WiFi

De slaapkamers op de begane grond van de B&B in Winterswijk zijn voorzien van vloerverwarming en de slaapkamer op de verdieping heeft een prachtig uitzicht. Doordat elke slaapkamer van deze faciliteiten is voorzien kun je optimaal uitrusten op de kamer. De Schoppe heeft natuurlijk ook een woonkamer en een keuken. Je kan een kamer boeken als je met z’n tweeën even weg wil. Elke kamer kan geboekt worden voor een (lang) weekend, een midweek of een week. Wij bieden ook de mogelijkheid om de Winterswijk B&B de Schoppe in zijn geheel te boeken zodat deze dient als groepsaccommodatie. Er kunnen dan maximaal 8 personen verblijven. Elke ochtend wordt het ontbijt in de woonkamer geserveerd. Doordat wij diverse streekproducten hebben uitgezocht voor het ontbijt krijg je een goed beeld van de regio.

De prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden rondom de B&B in Winterswijk

In de omgeving van onze Winterswijk B&B kun je diverse activiteiten ondernemen. Wij raden je zeker aan om een wandelroute of fietsroute te volgen. Dankzij de veelzijdige routes kun je in één dag genieten van alles dat deze regio te bieden heeft. Je wandelt of fietst bijvoorbeeld eerst door het coulisselandschap dat gekenmerkt wordt door weilanden, houtwallen en beekjes. Vervolgens maak je een stop bij een bezienswaardigheid, zoals een kaasboerderij of een steengroeve. Daarna leidt de route je naar Winterswijk, Groenlo of Eibergen waar je kan winkelen en bij een café kan lunchen. Tot slot fiets je terug naar B&B in Winterswijk om uit te rusten.

Een kamer boeken in de Winterswijkse B&B

Wil je een kamer boeken in onze B&B in Winterswijk? Als je op ‘Kamers’ klikt, dan kun je de verschillende kamers bekijken. Ook staat onze groepsaccommodatie op deze pagina. Je hoeft alleen maar op de gewenste kamer of op de groepsaccommodatie te klikken en alle gegevens in te vullen. Nadat je betaald hebt is de boeking compleet. Je mag natuurlijk gerust contact opnemen als je meer informatie wil hebben over de B&B in Winterswijk. Je kan bellen naar 06 – 53 73 76 25 of je kan een mail sturen naar info@bedandbreakfastdeschoppe.nl.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED