B&B in de Achterhoek

Lijkt het je heerlijk om even weg te gaan in Nederland? Dan is het een goed idee om eens een kamer of een groepsaccommodatie te boeken bij onze B&B in de Achterhoek. Je verblijft in een 2-persoonskamer in een sfeervolle gerenoveerde schuur en elke ochtend staat het ontbijt voor je klaar. Onze Achterhoek B&B is een perfecte uitvalbasis om de Achterhoek te verkennen. Deze veelzijdige regio is ideaal als je van de natuur houdt, maar ook als je graag nieuwe steden en dorpen bezoekt.

De redenen om voor een Achterhoekse B&B te kiezen

De reden dat mensen kiezen voor een B&B in de Achterhoek is vaak vanwege de gezellige sfeer en het persoonlijke contact. Dit is dan ook wat wij met onze B&B willen bereiken. Onze Achterhoek B&B is van oorsprong een oude schuur die als werkplaats en als stal voor het vee diende. Enkele jaren geleden besloten wij om deze schuur om te bouwen tot een B&B in de Achterhoek. De schuur is gerenoveerd, maar het oude karakter van de schuur is behouden gebleven. Je kan onder andere de staldeuren en de gebinten nog zien. Dit is de houten constructie van de schuur. Deze details geven de Achterhoek B&B een authentieke uitstraling, terwijl de schuur van alle gemakken voorzien is. De naam ‘de Schoppe’, komt van het Achterhoekse woord ‘Schoppe’, dat schuur betekent.

Welke mogelijkheden biedt de B&B in de Achterhoek?

Onze Achterhoek B&B heeft vier kamers die geschikt zijn voor 2 personen. Drie van deze kamers bevinden zich op de begane grond en de laatste kamer bevindt zich op de verdieping. Deze kamer biedt een geweldig uitzicht over het landschap. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en een zithoek. Tevens beschikken de kamers over koffie en thee faciliteiten en WiFi. Dankzij de faciliteiten kun je even tot rust komen en je hebt veel privacy. Als je met twee personen wil overnachten in de B&B in de Achterhoek, dan kun je één van de kamers boeken. Wil je juist met een groep overnachten? Het is mogelijk om de gehele accommodatie te boeken. Dit betekent dat er ruimte is voor 8 personen. Uiteraard is de Achterhoek B&B de Schoppe voorzien van een keuken en een woonkamer. In de woonkamer staat elke ochtend het ontbijt klaar. Het ontbijt bestaat uit streekproducten zodat je nog beter kennismaakt met deze regio. Buiten zijn meerdere terrassen aangelegd zodat je in de zomer van de zon kan genieten.

Welke activiteiten kun je ondernemen in de omgeving van de B&B in de Achterhoek?

Dankzij de gunstige ligging van de Achterhoek B&B kun je een breed scala aan activiteiten ondernemen. Deze regio staat vooral bekend om de prachtige natuur. De gemeente Winterswijk is dan ook tot Nationaal Landschap benoemd. Hier wisselen het coulisselandschap en bossen zich met elkaar af. Voor natuurliefhebbers is het heerlijk om een wandeling of fietstocht door de omgeving en door één van de natuurreservaten te maken. Natuurlijk zal je ook zeker een bezoek moeten brengen aan de dorpen in deze regio. Je kan het dorp zelf verkennen, maar je kan ook deelnemen aan een dorpswandeling die geleid wordt door een enthousiaste gids.

Het boeken van een kamer in onze Achterhoekse B&B

Bij onze B&B in de Achterhoek heb je keuze uit diverse kamers en een groepsaccommodatie. De kamers kun je zien als je op het kopje ‘Kamers’ klikt. Om een kamer te boeken klik je op de gewenste kamer. Vervolgens vul je de gegevens in en je betaalt. Je hebt dan de kamer geboekt. Natuurlijk staan wij voor je klaar als je hulp nodig hebt of als je vragen hebt. Neem gerust contact op door te bellen naar 06 – 53 73 76 25.

VISIT US

Zwilbroekseweg 7

7104BS Meddo

KvK: 66974992

Bekijk onze algemene voorrwaarden

Bekijk ook onze Vakantiewoning website

 

STAY CONNECTED